The child has one intuitive aim: self development

Brunch 17 december 2023 & wijnverkoop De Warmste Week

De Vereniging Selectief Mutisme is dit jaar geselecteerd door de organisatie van De Warmste Week met ons project ‘Safe spaces voor jongeren met praatangst‘. Hoe cool is dat! De Warmste Week -kortweg DWW- is de solidariteitsactie van VRT, die jaarlijks wordt georganiseerd in de week voor kerst, van 18 tem 24 december. Dit jaar is het thema ‘opgroeien zonder zorgen‘. We organiseren 2 activiteiten waarvan de opbrengst integraal naar DWW gaat.

 

Familiebrunch zondag 17 december 2023

Niets gezelliger dan samen brunchen op zondag, met je gezin, familie of vrienden. Onze vrijwilligers zorgen voor een ruime keuze aan gezonde en smaakvolle ingrediënten, waaruit jij zelf kiest wat je het lekkerst vindt. En de organisatie van De Warmste Week vindt ons initiatief zo leuk dat ze de Vlammende Reporters langssturen tussen 10u – 11u !

Plaats van afspraak : sociaal-cultureel ontmoetingshuis ‘t Werkhuys, Zegelstraat 13, 2140 Borgerhout. We bieden de brunch doorlopend aan van 10u tot 13u30 i.p.v. in 2 aparte shiften. Wat houdt dit in voor jou?

 

 

Indien je je had aangemeld voor de shift van 10:00 uur:

  • jullie kunnen gewoon om 10u terecht, zoals voorzien
  • er is een grotere flexibiliteit om wat later (uiterlijk 12u) aan te komen of wat langer te blijven zitten (tot uiterlijk 13u30)

Indien je je had aangemeld voor de shift van 12:15 uur : tweede shift

  • jullie kunnen nog steeds rond 12u terecht, zoals voorzien
  • we bieden ook de flexibiliteit om vroeger (vanaf 10u) te komen en je kan blijven zo lang je wil; we ronden af rond 13u30 i.p.v. 14u

 

Wijnverkoop

Met de feestdagen in aantocht, smaakt een sprankelende coupe bubbels of een lekker glas wijn altijd! Of misschien ben je nog op zoek naar een gepast geschenk voor de eindejaarsfeesten. Dan hebben wij de oplossing voor jou: wij bieden wijnpakketten aan met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Ons assortiment bestaat uit:

  • Spumante La Jara Pinot Grigio Rosé Brut Organico (Veneto-Italië) – geschenkverpakking 3 flessen
  • Wit: Peacock Wild Ferment Chenin Blanc (Stellenbosch-Zuid-Afrika) / Biodynamisch Demeter – box 6 flessen
  • Rood: Peacock Wild Ferment Syrah (Stellenbosch-Zuid-Afrika) / Biodynamisch Demeter – box 6 flessen
  • Combobox 6 flessen (3 wit, 3 rood)

Hoe en wanneer wordt de wijn geleverd?

Als je komt brunchen op 17/12 kon je ervoor kiezen om je wijnbestelling mee te nemen vanuit ‘t Werkhuys. Voor alle andere bestellingen zullen de bestuursleden van de vereniging je tussen 16 en 21 december persoonlijk contacteren om de boxen af te leveren of op te halen in het aangeduide afhaalpunt.

Nog een bijdrage doen? Dat kan!

De planning, inkopen en leveringen zijn volop aan de gang. Daarom is aanmelden of bestellen vanaf 14 december niet meer mogelijk.

Mocht je ons project en De Warmste Week nog financieel willen steunen, dan kan je een bedrag overmaken op rekening BE96 5230 8099 7705 op naam van de Vereniging Selectief Mutisme vzw met vermelding van je naam + DWW gift. Dank alvast voor je warm hart!

Wat gebeurt er met je bijdrage?

De winst van onze activiteiten komt volledig ten goede van het DWW Fonds, beheerd door de Koning Boudewijnstichting, dat speciaal is opgericht om projecten te steunen die passen in het thema opgroeien zonder zorgen. Vereniging Selectief Mutisme zal worden gesteund voor het project ‘Safe spaces voor jongeren met praatangst‘. Met dit project willen we jongeren in Vlaanderen via een campagne informeren over selectief mutisme en stimuleren tot meer begrip voor hun stille leeftijdsgenoten. Daarnaast willen we ook jongeren met praatangst stimuleren om in contact te komen met lotgenoten in safe spaces. Dat kan tijdens de Jongerendagen, online en tijdens het Zomerkamp, zodat ze zich veilig kunnen voelen en meer zelfvertrouwen krijgen. Zo kunnen ze hun talenten optimaal ontwikkelen. Bekijk hier het videoverslag van onze eerste jongerendag op 30 september 2023.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *