Laden Evenementen

« All Events

  • Dit evenement is voorbij.

Online sessie over het abc van selectief mutisme op 20/01

20 januari @ 8:00 pm - 10:00 pm

Event Navigation

De Vereniging Selectief Mutisme organiseert een online sessie op woensdagavond 20 januari over selectief mutisme of extreme praatangst bij kinderen en jongeren. Wat is selectief mutisme? Welke behandelingen zijn er? Hoe kan je als ouder je kind ondersteunen? Wat kan de school doen? Wat zijn redelijke, tijdelijke aanpassingen? Wat is het aanbod van de Vereniging Selectief Mutisme? Zowel de ouders als de psycholoog en logopedist van de Vereniging zullen vertellen over hun ervaringen en expertise. Deelnemers aan de online sessie kunnen op voorhand hun vraag doorsturen via het inschrijvingsformulier.

Update

De link naar de Zoom-sessie zal je dinsdagnamiddag ontvangen. Vragen? contacteer steven.deroy@selectiefmutisme.be

Praktisch:

  • Deze sessie is bedoeld voor ouders, familieleden, (zorg)leerkrachten, hulpverleners, logopedisten, jongeren en volwassenen met selectief mutisme, beleidsmedewerkers, … of voor iedereen die er meer over wilt weten.
  • Wanneer: op woensdagavond 20 januari van 20u tot 22u.
  • Maandag 18 januari ontvang je een link naar de online sessie op Zoom. Heb je nog geen Zoom, download dan deze gratis app.
  • Heb je een vraag? Geef je vraag op voorhand door via het inschrijvingsformulier. Tijdens de sessie komen vragen van deelnemers aan bod, maar geen uitgebreide bespreking van individuele cases.
  • Voor deze sessie betaal je € 10, over te schrijven op het rekeningnummer BE 96 5230 8099 7705 van de Triodos bank, met vermelding van je voor- en achternaam. Na de sessie kan je een betalingsbewijs downloaden.
  • Annuleren kan ten laatste op 10 januari en storten wij indien gewenst je inschrijvingsgeld terug.
  • Inschrijven via Google Forms of contact@selectiefmutisme.be. 

Gegevens

Datum:
20 januari
Tijd:
8:00 pm - 10:00 pm
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Organisator

Vereniging Selectief Mutisme
E-mail:
contact@selectiefmutisme.be