The child has one intuitive aim: self development

Jongerendag 30/09 met illustrator Chrostin

Zaterdag 30 september nodigen wij jongeren van 14 tot 24 jaar uit voor een Jongerendag, van 13u tot 17u in Antwerpen. Vind je het spannend of lastig om met anderen te praten? Wil je andere jongeren leren kennen? Wil je weten wat selectief mutisme is? Ben je een creatieve duizendpoot? Of misschien wil je wel kennismaken met illustrator Chrostin? Van harte welkom! 

Vanaf 12u30 ben je welkom in het Ecohuis te Antwerpen. Geertje en Mattiece, twee begeleiders van het Zomerkamp, ontvangen je hartelijk. We zorgen voor muziek, een hapje en een drankje.

Als alle deelnemers zijn toegekomen, starten we om 13u met een leuk informatief spel over selectief mutisme. Ook jongeren zelf zullen hun ervaringen en kennis delen. Je kan de sfeer opsnuiven van het Zomerkamp via toffe filmpjes.

Met Chrostin

Om 14u geeft Chrostin een creatieve workshop! Ken je Chrostin? Zij is illustrator, schrijver en cartoonist. Ze tekent wekelijks in De Standaard Magazine over haar avonturen als twintiger. In 2018 debuteerde ze met ‘Sommige meisjes houden niet van roze’, dat ondertussen wereldwijd in zeven talen is verschenen. Naast tekenen houdt ze van knutselen, koken en gewichtheffen. Ze deed ook mee aan het tv-programma ‘De Slimste Mens’.
Chrostin zal meer over zichzelf vertellen en samen met jou gaat ze creatief aan de slag. Je hoeft geen tekentalent te zijn!! Chrostin zet iedereen op weg om tot een mooi eindresultaat te komen, individueel en als groep.

Nadien leer je de andere jongeren beter kennen via onze babbelmuur. Wat je wil weten van elkaar? Of je kan je vragen kwijt op de babbelmuur met post-its en pen. Vergeet zeker je gsm niet. Je kan ook vragen stellen via je gsm.

Heb je zin om te komen? Heb je nog twijfels of vragen? Stuur ons dan zeker een berichtje op +32 474 58 18 67 of contact@selectiefmutisme.be.

Ouders mogen, maar moeten niet meekomen

Ouders zijn ook welkom en worden onthaald door Goedele, psycholoog van de Vereniging Selectief Mutisme. De ouders en Goedele trekken zich discreet terug in een andere zaal.

Praktisch

See you!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *